kisalfold.hu videó

2024.04.17. 07:25

Tündérszépek 2024 – Horváth Helgát mutatjuk be olvasóinknak + fotók, videó

Több tucat gyönyörű szépség közül válogathatott zsűrink a Tündérszépek szépségversenyen. A lányokat egy győri stúdióban várta fotózás, az első képek és videók előtt a versenyzőknek profik készítettek csinos frizurát, és a tökéletes smink sem maradhatott el. Ez alkalommal Horváth Helgát mutatjuk be cikksorozatunkban. Tündérszépek 2024 – még tart a nevezés!

Kisalföld.hu

– Örömmel jelentkeztem a versenyre. Úgy gondolom, hogy fiatalon minden ilyen lehetőséget meg kell ragadni, mert bármit hozhat az élet. A tündérszépek egy jó lehetőség arra, hogy kicsit megmutassam magam, az életszemléletemet, a sportágamat – fogalmazott portálunknak a győri Horváth Helga. Tündérszépek 2024 – még tart a nevezés!

Tündérszépek 2024 – A győri Horváth Helga is remekül érezte magát a fotózáson, sok élménnyel gazdagodott.
Tündérszépek 2024 – A győri Horváth Helga is remekül érezte magát a fotózáson, sok élménnyel gazdagodott.
Fotó: Csapó Balázs

Helga 20 éves, Győrben él, a Széchenyi István Egyetem másodéves hallgatója, az Egészség és Sporttudományi Karon. Mellette az UNI Győri ETO Hockey Club-nál social media menedzserként dolgozik, és nem utolsósorban cheerleaderként is megállja a helyét. 

Tündérszépek 2024 – várják a szíveket a versenyzők

Ha szeretnéd látni milyen fotók készültek, kattints Helga oldalára a Tündérszépek versenyben, ahol szíveket is tudsz neki dobni! 

– Nem vagyok még annyira jártas a modellkedésben, viszont megfordultam már pár szépségversenyen. Nagyon érdekel ez a világ, szeretném kipróbálni magam. A versenyben szerintem az alak nagyon sokat számít, viszont az ember magatartása, viselkedése a legfontosabb – mesélte Horváth Helga. 

A fiatal lány szabadidejében imád rajzolni, és gyakran látogatja a konditermet. Emellett szereti kipróbálni a különböző országok, kultúrák legfinomabb ételeit. 

– Remélem minél tovább jutok majd. Nagyon jó lehetőség a bemutatkozásra ez a verseny, szeretném megmutatni magam az embereknek. A stúdiós fotózás nagyon jó hangulatú, és közvetlen volt. A tanulás nagyon fontos számomra, a jövőben szeretnék diplomákat szerezni – árulta el Horváth Helga. Hozzátette: nem titkolt vágyam, hogy tíz év múlva külföldön éljek, sportmenedzserként, a családommal.

Helga a fotózáson is jól érezte magát:

Korábban Bereczki Cintiát mutattak be olvasóinknak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában